top of page

Sponsóóre

Ut idee van de tullepetrein is aon den toog ontstaon, dur óónze creatieve kopkes is dees al snel realiteit geworre. Ok de Gemeente Roosendaol en Stichting Carnaval ontvienge ut idee meej veul enthousiasme! Wilde gij ok bijdraoge en zichbaor'eid geniete op de Tullepetrein? Reageert u dan vur 20 februaori middes un sponsorbedrag op óóns rekeningnummer. We zen óóns durvan bewust da dees un kort tijdsbestek is, der is echter haost bij geboje om alles perfect te krijge en oe logo naor veure te late komme zuwas de bedoeling is. 

Let op! We zen voornemes dees treintje net as vurig jaar alle daoge te laote zien in oons Tullepetaonestad !

Den skailain van Roosendaol is zichbaor gemaokt aon d' onderkáánt van de waogons, aon d' bovenkáánt van de waogons zitten grôtere, gouwe logo’s van óónze hoofdsponsors, netur'luk wor dees veggezeld dur ut nodige áártwurk van Bob Martens. Saome meej em emme we de trèn zo ludiek en opvallend mógelijk gemaokt. Leest u vooral vedder vur de verschillende sponsormogelijkheje!

Mocht u nog aanvullende ideeën hebben over hoe we elkaar kunnen versterken, bijvoorbeeld door het omroepen van een van uw aanbiedingen etc., dan horen wij dit graag. A’k jou nie aar, laten we vooral elkaar helpen!!

LET U ER VOORAL OP DAT U IN DE OMSCHRIJVING UW BEDRIJFSNAAM VERMELDT EN UW LOGO TIJDIG AANLEVERT 

Uw logo kunt u mailen naar: tullepetrein@gmail.com

                                       SPONSORMOGELIJKHEDEN

 

 

SPONSORPAKKET BRONS:

Uw logo op een bronzen bord (30 x 18 cm) op de trein aan de buitenzijde, op de skyline van Roosendaal en vermelding op de website en facebook.

€311,11

 

 

SPONSORPAKKET ZILVER:

Uw logo op een bord (40 x 20 cm) op de trein aan de buitenzijde, op de skyline van Roosendaal, vermelding op de website en facebook.

€450,11

 

 

SPONSORPAKKET GOUD:

Uw logo op een GROOT bord aan de bovenkant van de trein (1 meter bij 50 cm), een vermelding op de website en facebook. 

€850,11

bottom of page